Tomte Fröken

Sliten måndag. Jag känner fortfarande av min helg. Dock blev jag inte sjuk fastän jag sov utomhus. Det är ju en positiv sak. Frågan är om emmelie blev det. Det var hon som hoppades på det. Sofie lät inte så pigg idag. Men hon är liten så det är nog därför.

Jag och sofie tog oss en mysig runda med hästarna idag. Det var helt underbart! Jag vill ha en häst! Men, det kostar tydligen en del pengar. Damit. Fint väder var det iallafall. Sol och ganska mild bris så jagred i t-shirt.

Nu på eftermiddagen har jag läst Vetenskapsteori för nybörare av Torsten Thurén. Anledningen till varför jag berättar denna ointressanta händelse är för att boken är grymt bra. Man får verkligen ställa sig själv mot väggen och börja fundera på vem man själv är hur man själv värderar "sanningar" om det nu finns något som är sant. Jag börjar faktiskt tvivla på att det finns. Visst 1+1=2... men det är ju bara för att vi har kommit överens om det. Vi skull eju lika gärna kalla det för jhakdk+jhakdk=fcgfhj. Eller ja, man kanske inte fattar om man inte läser boken. Intressant är det iallafall, och jag är helt överlycklig över att få plugga igen, eller snarare plugga mot något jag vill göra.


Johnossi

Hihi, igår såg jag johnossi för första gången, och fy fasiken vad de röjde skiten ur de flesta andra band jag sett. Nam nam, han sjöng som en lite hes gud!

Förutom det så fick jag även träffa mycket trevliga människor skratta åt sofies natt samt (hör och häpna) sova under bar himmel! Det var helt underbart att sova så. Jag och emmelie tog underlagen och packade på oss alla kläder vi hade och tryckte sedan ner oss i sovsäckarna. Jag kände mig som en larv som blev en kokong. (heter det så?)

När jag kom hem idag så fick jag lov att duscha. Det hade jag inte gjort sen i fredags, så jag hade en tvådagars i håret och överallt annars. Sedan bar det av till min och pärs nya lägenhet. Den var superfin, liten och mysig! Jag vill bara flytta in nu, men eftersom jag är alldeles ensam hemma så får det vänta. Nu ska jag pluga lite istället!

skog

Nu åker vi snart till rejmyre för att se på lite bra band. Tydligen så är det redan människor där (!?) fast festivalen börjar idag. Men men...

Igår var bra innan man fick lov att åka massa buss :P
                    
                     







Hihihiih...ihhhh....

Jag fick en mycket trevlig surpricejust för ett par sekunder sedan. Tänk att man kan vara så glad innan 11 på en dag ;) Men men, jag ska gå till och fran skolan idag, så om jag vill ta mig fram i tid så borde jag nog börja gå nu. Fan vad jag läntar tills vi har flyttat klart! Då kommer det bara ta halva tiden att gämfört med nu.

(ikväll blir det skoj)

Tacopaj

Ojoj, nu är uppfinningsfia i farten! Idag håller jag på och testar mina pajkunskaper. Det kan bli gudomligt... men det är nog lika stor chans att det går åt pipsvängen också. Borde man ta ut den när det låter i ugnen? Aja, man kan ju inte lyckas alla gånger.

"den ser varm ut" var pärs komentar. Varm, inte god.


Böcker

Jag lovar. Det känns bra när halva lönen redan är borta för att man har köpt böcker. Men men, om man ska bli lärare så får man väl kanske lov att vänja sig vid att köpa böcker. Jag vill bara få hem mina böcker nu så jag kan börja läsa och typ bli klar någon gång...

men men, 1,5 vecka kvar av nollning

Nollning

Nu börjar jag ju undra. Varför ska vi "nollas" i 2 veckor? Är dset för mycket begärt att bara vilja få sina lektioner så man blir klar någon gång? Jag vill bli lärare nu!

För övrig så är det lön imorgon. Det är mycket som ska införskaffas!

skolan

börjar om 9,5h.... nervös

Klaga

Egentligen så borde jag väl inte klaga. Men 2 ynka dagar? Var det allt jag fick?

Slut

Nu har jag sedan onsdagen förra veckan läst ut alla fyra StephenieMeyer-böcker. Det är nästan så man vill gråta. Om man inte har läst dom så måste man göra det. Det spelar nog ingen roll om man är långsam eller aldrig någonsin har gillat att läsa för dessa böcker är så gudomligt bra så ja, jag ska nog inte fortsätta här egentligen.

På måndag börjar skolan, och Maria ska tydligen vara "lek"ledare... undra vad för elakheter hon har planerat för mig...

Stephenie Meyer

Jag vet inte hur jag ska förklara mig själv. Jag älskar denna kvinna. Hon har förgyllt min senaste vecka med hennes underbara böcker. Hennes språk, hennes sätt att förklara kärlek mellan individer (kan ju inte riktigt säga människor) och hennes underbara insikt i hur tjejer tänker är helt gudomligt bra. Ah, Jag älskar henne!

Jag håller på med en hemlis också. Hihi ^^

Min man är hemma igen förresten. Han kom nyss, med presenter. Mums, min man är söt, jag älskar honom mest.

Fattig

Visst har det väl varit lite fattigt på uppdateringar här? Kan det vara så att jag redan tröttnat?

Nej jag är bara alldeles för upptagen med att slöa mina sista dagar av ledighet. Ligger mest och läser, äter god mat, tillbringar quality-time med mina katter (ja, jag ÄR crazy-cat-lady) och ja, slöar. Trevligt är det iaf.

Imorgon blir det kräftskiva och sedan rådis. Jonas is back in town (for a second or two)!

Nacke

Jag har fortfarande ont i nacken. Jag är verkligen inte någon hårdrockare... på riktigt.

40 år

Ja, igår så var det kalas för Mimmi som fyllde 40 i veckan. Det var mycket trevligt, det enda negativa är att jag har ont i hela nacken. Jag och Lillis headbangade till fyratiden i morse. Jag skulle inte gjort det.

Nu ska jag försöka se en film och hitta en bra position mför min nacke.

Ett litet mellanmål



Helt egenplockade smultron med dajm- och pecannötcola-glass

Grönan

Pappa ringde  mig. Han frågade om jag ville med till grönan med dom. Han skulle bjuda på resa, mat, entré, åkband men inte trevligt sällskap. Det fick jag minsann stå för själv. Underlig gubbe det där.

Så vi åkte till grönan igår, det var fint. Men som vanligt så ska ju inget funka. Jag ska förklara;

När Balder presentyerades så åkte vi självklart dit med stora förhoppningar men självklart var den stängd samma dag som vi var där. Nu hände samma sak med Insane. Pissråtta.

Idag däremot ska jag ta med mig ett par kompisa, sofie och emmelie, och lägga mig på stranden i bergsgården.





(Min syster har lång och tjockthår. Vill ha)

Sommarstuga

Godkväll gott folk!

Dagen till ära har spenderats på pärs föräldras lilla sommarstuga långt ute i skogen. Det har ätits körsbär till laxerande effekt, nästan förstört min nya mobil samt räddats småbarn. Det senaste var det väl i och för sig mest jag som gjorde, barnräddare som jag är.

Barnet i fråga är pärs systers dotter Tea på 2 år som var en aning trött här på kvällskvisten. Hon hade fått ny blöja, mumsig välling och en napp i munnen. Hon var helt enkelt klar för sängen. Tyvärr (eller ska man säga tyvärr när hon är så söt så hon vill ge alla en godnattkram och puss) aja, hon sprang omkring lite i alla fall och råkade se sin balja som hon tidigare på dagen hade badat i. Jag lovar att hon bara skulle titta lite, men liten och trött som hon var så fick och lite framåtvikt och rent ut sagt dök i med huvudet först.

Eftersom jag var snabb på att ta tag och lyfta upp henne glömde jag att jag satt med mobilen i handen. Den fick helt enkelt också bada. Yey...

Nu ska jag fundera på om jag har råd att gå ut och vara trevlig.

Valpar

(igår var bäst)

Jag och Sofie har haft en kreaktiv dag idag. Först tittade vi på tapeter (det är min nya hobby) sen off to Kupo för att inhandla jeans. Sofie lyckades mycket bra. Jag är pank så man får ju själv räkna ut hur bra jag lyckades.

Dagens middag var Sibylla. Sofie slog på stort med en bamse i bröd med räksallad. Vilket svullo. Jag skulle minsann aldrig äta sååååå mycket.

Kanske tack vare att hon svullade kom hon på det smarta idéen att vi skulle till Emil och se till hans valpar innan våra vägar skulle skiljas åt för denna dag. Vi blev kvar hos honom i en timme, och nu luktar jag hund. Synd att dom måste lukta så illa för annars hade jag kanske smugglat med en hem. Pär skulle nog inte märka något...

Rådis

Nu ska jag snart ut och mysa med lite favorit människor på Rådis innan jag ska hem och sova. Innan jag gör det tänkte jag bara berätta lite snabt om hur duktig jag har varit idag ;)

(dagen började iofs inte förrän vid 1... men men)

Jag började med att jag göra massor med lunch så jag fick matlådor över. Jag ska ju tydligen börja skolan snart och nu kommer inte lunchen längre inte att ingå. Typiskt. Sedan vikte jag tre IKEApåsar med tvätt, det var det tråkigaste jag har gjort på säker 4 dagar. Jag avslutade denna effektiva dag med att damsuga hela lägenheten.

Äch, nog skrytet. Nu ska jag nog ta och vara social ^^


Hemmåt

Nu ska vi snart plasera oss i bilen igen. Turbo Saaben. Undra hur illa den luktar? Undra om man verkligen vill veta. Vi åt på ett norskt McDonaldes igår, vilket var ett halft misstag eftersom dom hade mer ketchup än bröd. Sen låg påsen i bilen alldeles för länge i alldeles för hög värme. Namnam.

För övrigt så dog emmelies mobil, våra svenska kort funkarde inte när vi ville köpa mat, emmelies kort försvann i "mini bank"en, och sedan fick hon inga pengar när on skulle försöka ta ut några andra gången.

Roligt har vi haft det dock. Träningsvärk i magen? JA!

RSS 2.0