lön? vilken lön?

Insåg just att jag beställde en dator som kostar mer än vad jag få¨r ut i lön på fredag...

Eclips

bäste filmen hittils, men ja, läs böckerna!

Bylla

Idag har jag gjort ett antal på bylla igen. Sen gick jag hem och sov i 3 timmar. Inte okej. Uppskattar Homemaid lite mer för när jag kom hem därifrån kunde jag fortfarande vara en människa. Underligt.

homemaid

Idag har jag gjort min första dag. Det var bäst!

Vart ska jag börja?

Rockstad, Sweden Rock, Metaltown, Midsommar, Peace and love... när får jag en lugn helg? Denna helg blir det bröllop, nästa är det Arvika festivalen... och ja. Jag har fått ett till jobb också.

Men jag har det så bra. Alla underbara människor som jag är med, och så roligt som jag har det borde man kanske inte få ha det?

-På Rockstad så lekte jag ju mest med Sofie och Jenny. Det stora där var antalet jobbade timmar och artisterna som man träffade och snodde kramar utav. Tord var en ängel här och ställde upp för en noll-stop. Allt från att rädda alla merchkläder från regn till att mata mig (som får sockerfall from hell).
-Under SRF var det helt klart sällskapet, campet, våra one-liners, resan hem (som jag körde hem helt själv mitt i natten). Allt började ju med att jag, Sofie, Mia, och Johanna satte oss i pappas Honda och fräste ner. Självklart hade vi planerat fel, våratt tält kom inte förän dagen därpå med Sabaton, så vi bodde hos Jonas den natten. Sedan flyttade vi till Jonkan och hans polers. Fred i sina rosa leopartights sista dagen var en hit, samma sak med Steward och hans "sweetheart" som han kallade oss för... måste vara för att han var skotte och målade sig blå i ansiktet. Att Mia fick "slicklappen"-t-shirten var underbart! KLOCKRENT!! Våra one-liners kommer jag inte ihåg, men Mia har dom.
-Metaltown bestod mest utav lyx, och självklart att jag träffade Rammstein. Första natten sov jag och Sofie i bilen (hondan igen) för att sedan uppgradera till bussen när grabbarna stack. När vi parkerade på fredag däremot så upptäckte vi att bilen bredvid var fylld med borlängekilla?! Vad är oddsen på det?! Bara jag och sofie har den "turen". Under lördagen hade vi rusikgt roligt. Vi lurade i några killar att vi var flator, men det ville dom inte tro på, för Sofie såg inte ut att vara en?! Den natten gick vi och la oss 4, men jag gick upp igen, man måste ju titta på när Emil äter spagetti och köttfärssås på konserv till 6... minst. Sen var jag och Sofie för fulla för att köra hem dagen därpå till Olofs besvikelse. Däremot vann vi racet hem emot Johan och Olof. Det var bra!
-Sedan blev jag sjuk över midsommar. Med det var bound to happen. Midsommar var mysig ändå. Lugn och fin.
-Helgen nu, peace and love, har även den varit förtrollande. Coola band och en alldeles för full Tord under fredagen. Hade tur nog att jag känner en underbar man, Krister, som gav mig ett superfint arband som det stod VIP på så jag och Sofie hade det superbra. Såg Alice in Chains på torsdagen, de var bäst då tror jag. Loke var också bra iofs. Kent var tråkiga, men det var ju nästan underförstått. På fredagen söp jag till på hela 4 cider, men tack vare en underbar spelning av D-A-D så var jag helt överlycklig iallafall. Vi sov dessutom i bilen (forden denna gång) under fredagsnatten, och självklart när vi parkerar så står hela faluligan precis bredvid. Självklart! Fick erbjudande att köra hem på natten också, men tackade bestämt nej. Ingen fyllekörning tack!! Europe var väl ok... men ja. Trök. På lördagen ville jag bara se Jay-Z egentligen, men sofie drog med mig på lite John Fogety också. Han väl väl ok. Jay-z var cool. Duktig, men absolut inte min grej. Känns däremot bra att ha sett honom iaf.

Misstänker att jag har hundra stavfel och andra saker som jag har missat. Men jag ville bara få ner det viktigaste.

Men men. Nu ska jag sova. Första dagen på nya jobbet imorgon. Fingers crossed!

RSS 2.0