Igår

Igår var bäst på länge. Studiekamrater på besök sedan Dalarna goes gay på kåren. Det var så himla fint. Sedan Pitchers, Niklas och hem. Jag tror att lina och niklas åkte från mig vid 10 i morse. Vi såg på Avatar. Nam.

Jag har inte ätit bakismat idag, det känns lite konstigt. Fast jag mår faktiskt bättre än på länge, jag kanske helt enkelt inte behöver någon pizza. Det skulle ju vara optimalt. Då slipper jag bli ännu tjockare. Jag har ju inte kunnat träna på 2 dagar nu, så jag står gärna över tjockismaten. Men imorgon blir det hårdkörning! AWSOME!

Jag är redan nervös inför tisdagens hopplektion också

Trött

... och pär har åkt igen. Men han kommer hem på söndag igen så jag behöver inte sakna honom så länge. Det är bra iaf. Annars så ska jag träna lite, men bara lite. Har tränat hårt hela veckan så jag tror att yoga imorgon och vila på söndag blir perfekt.

Nu ska jag ta och pallra mig till jobbet. Lite extra cash har väl ingen dött av?

Ridlektion

Igår red jag Turf. Det gick rätt okej för att vara jag. Turfen är ju duktig på det mesta (inklusive fuska) så ja. Sanna tyckte jag skulle fortsätta i träningsgruppen. Läskigt med hoppningen sen bara!

Brilliant Turf

I drömmarnas land...

Jag drömde om hjärtat inatt. Hon var vackrare än någonsin. Smäcker, elegant, slimten i ögat och underbarast.

Jag skulle ut och köra henne tillsammans med emmelie och krussidull, men hon var halt redan då så hon fick stanna i stallet. Där stod hon och tuggade på carinas tröjja (som vanligt) och alla skrattade. Jag hann ta mig en kram av henne, men sen vaknade jag.




974 dagar utan dig.

Helg

Jättetrevlig helg. Lördgaskvällen var fylld med melodifestivalen (bara för att se hur det gickför crusified) sen vänner ner på pitchers. Det var mysigt. Igår låg jag och pär i soffan hela dagen och såg på film. Jag har en bra man ^^
Imorse tränade jag, ikväll ska jag jobba.
nu ska jag försöka plugga till imorgon, ny delkurs... lyrik. Yey, vill inte.

Klaaaaar

klaaaar med hemtentan! :D
Det firas med en fulbild på mig själv!

Hemtenta...

Åh bara bli klar nu då! Vill vara ledig imorgoN!

Ridning

Jag har återfunnit kärleken för att rida, jag behöver däremot en mindre grupp så man får lite mer tid. Nu kändes det lite trångt och B... ja.
Kastoni

Rida

Ikväll ska jag rida. OMG! Nu plugga lite mer

Emmelie sa idag...

"Jag är så seg in i duschen så när jag väl ska gå har jag torkat, och då vill jag ju inte blöta ner mig igen" Asbra, så känner jag just nu! Jag fick ju lov att se finalen i Biggest Looser, sen så fick jag ju lov att äta... och nu är jag torr. Jävla skit.

plugg tisdag

Tänk om jag kunde bli klar med hemtentan idag. Då skulle jag få helg redan nu... önsketänkande

måndag

En sak är jobbig

Nykter

Igår var jag, Sofie och Emmelie ut nyktra på hellmer. Det var ganska roligt att analyser beteendemönster, och lite jobbigt. Shit happens.

Hämtade Pär toksent/tidigt gjorde jag också. Vilken tur att vi turas om att vara nykter nu för tiden :) Jag var vaken för jag och sofie såg på avsnitt 3,4 och 5 av Vampire Diaries mitt inatten. Jävlar vilka fina pojkar det är i den serien... synd bara att dom har härmat Twilight så jävla tydligt. Men men, man kan inte få allt här i livet, right?

Ica Maxi nu, sen stallet!

tränar flitigt

Undra om man inte borde se resultat snart...

TRÄNA!!

Ih jag älskar att träna. Afron i söndag, yoga igår och combat idag... sen blir det nog sussispinning på torsdag med emmelie!

Fikus

Imorgon ska Tea rida Dinah :)

zumba

Jag och Sofie körde Zumba idag. Hä va skoj de! Tyckte jag iallafall. Men men

Yoga

Yoga är det bästa jag vet

RSS 2.0