nyår

Ja men gott nytt år då :) Fia vet inte vad hon ska göra än. Antingen middag eller chips med pär. Jag har smittat pär. Jag är inne på min andra dag som feberfri. Jag är ju snuvig och hostig, men det räknas inte. Jag vill träffa människor. jag känner mig helt isolerad. Dumma Krister som smittade mig!

Fy Fan

Jag vill bara bli frisk. Sov ingenting inatt, 45 minuter efter frukost och ytterligare 30 efter lunch. Jag är helt utmattad. Måste bara bli frisk innan nyår. Annars blir det ju lite tråkigt.

sjuk

och det suger

Nipper

Jag tror jag har massor att köra. Håller på och tvättar, borde börja städa och måste slå in pärs paket. Man kanske borde äta också... och visst ja, jag ska träna om drygt en timme också. Bajsa.

Ge mig jul

Nu vill jag ha jul jättemycket!

Tröttis

Pär är trött. Han sover helatiden förutom när jag sover. Undra hur man effektivast vänder tillbaka dygnet.

Jag vill mysa idag. Glögg och pepparkakor

Åh nej!

Vad ska jag nu räkna ner emot? Jul? hm... bara 7 dagar kvar.

0

Nu är Pär hemma! :D:D:D

ÄLSKLING!

1

Ih. Pär är i Sverige nu! Inte långt kvar!

Sofie gör middag. Hon är duktig sambo. Kommer sakna henne nu när hon flyttar hem igen. Men ja, hon får ju komma och bo här när hon vill ändå. Hennes säng kommer ju stå kvar ;)

Idag var det nån på brits som drog igång brandlarmet (falsklarm). Jag och de slesta andra förstod att det var ett falsklarm så vi gick och satte på oss jackor och dyligt innan vi gick ut. Väl ute körde killarna igång ett snöbollskrig. Jag lovar att alla lärarna var superduperglada!

2

Fick precis besök av kusinvitamin och hennes boyfriend. Det var trevligt. Fick lite männskligt sällskap idag ;) I'm kind of pathetic ;) Anyway... ätit har jag, sett föreläsningar har jag, duschat har jag, städat (lite) har jag. Nu ska jag slå in julklappar tror jag.

Jag älskar mina katter. Dom är så himla egna!

3

Jag är trött.
Har varit ute och gått två gånger idag. Jag älskar solen, men då fort den gick ner så blev det... mörkt. Jag har iaf köpt fina stövlar idag ^^

4

Jag har lekt med Stina nu på kvällen. Vi åt Skogaholmslipa med makrill. Det var riktigt gott. Vi borde leka oftare!

Imorgon måste jag nog bita Sambo #2. Jag har ett fint märke ifrån henne, så det är inte mer än rättvist. Imorgon ska jag även med min mamma till borlänge. Vi ska gå på Jula. Yey, jag behöver en kupévärmare. Jag ogillar kylan starkt. Anyway, det blir nog lite tid till städning också. Awsome!

5

Behöver bara säga en sak. Igår var grymt bra!

6

07:15, julkalendern. Jag börjar få in rutinen nu. Vaknade av mig själv 2 minuter innan klockan ringde. Idag blev hon SuperSuraSunkSara. Awsome! Sen for jag till tandläkaren för att dra ut min tredje visdomstand. Det gick superlätt (förutom bedövningen i gommen, den kändes) så de tog den fjärde på samma gång. När jag kom hem så hade jag ingen känsel i munnen, så jag somnade. Logiskt?

Fick bra nyhet idag. Mannen kommer hem en dag tidigare än vad jag hade beräknat. Det betyder att jag får skriva i bloggen TVÅ gånger idag!

Nej, nu ska jag laga mat åt Sambo#2!

7

Fia gick upp 07:15 som vanligt idag för att placera sig framför tv:n. Julkalendern! Den är ju inte i samma klass med de forna, men den duger. Dom sjunger en ny låt i varje avsnitt och om man har tur så blir SuperSnällaSilverSara SuperSuraSunkSara, och då jävlar blir det bra...

5 timmar i skolan, ett par timmar städning, ett par timmar träning, ätning och nu ska jag nog inte göra så mycket mer. Kanske plocka lite i badrummet, det är smutsigt.

8

Pappa fyller 52 år idag. Gamlis!

Jag är i grycksbo och tänkte bjuda honom på fika, men icke, han ligger och sover. Otacksamt måste jag säga. Jag vill ju hem och äta tacos med Sambo#2 och Hanna.

Jag har sprungit idag, det gick bra, känner inget obehag i benhinnorna än :)

9

Bara för att jag älskar min häst mest. Tur man fick se henne idag!

Lifesaver

10

Soppa, ja vilken soppa! Varm och jävligt, men fy fan vad gott det blev. Sofie hon kan göra soppa hon! Vi lyckades klämma i oss fyra portioner helt själva, + typ 4-6 skivor lingongrova med Philadelphia. En riktig måndasmiddag!

jag saknar dig inte lika mycket idag men du skulle testat soppan ;) puss mjoppi

11


Jag är lite kär i min nya hårfärg... har inte bestämt mig om det är snyggare med blå eller gröna ögon dock. Det återstår att se.

Just nu lukar jag mycket illa. Jag har jobbat, så det är väldigt logiskt.

12

Jag älskar min sambo.
Vi har det bra tillsammans, många andra kan ta sig i stjärten!
Tack för igår gott folk!

13

MYS

14

Britsarvet, ont i armen, bra dag, hjäpt många elever.

Biodate nyss, nu hemkommen, förälskad, förtjusad, förundrad, fundersam, plågad, tvivlar, avundsjuk, ensam, emo, mumlig, mysig, varm, varmimagen, vill ha mer, ge mig mer... GE MIG MER! ... gah, nu går jag och lägger mig.

JUST JA:
Vitamin, aka Mini, löper. Om någon har en okastrerad hankatt med för många tår, helst svart, så är det bara att komma förbi.

15

Halvtid

10 timmar i skolan, först 3 timmar föreläsning sen 3 timmar film. Dagen avslutades med massa workshop. Det var riktigt skoj :) Men nu ont i stjärten. Ont i armen med, och illa har jag mått. Men det är bättre nu med illamåendet. Allt blir bättre bara man  får språka med mannen sin.

Just ja, såg julkalendern igår. Den verkade okej, mycket musik, det gillar fia. Ska se dagens ikväll, får se om jag håller med mig själv sen.

16

Vaccinerad. Blä. Armen gör faktiskt lite ont nu. Jag hoppas bara att jag mår bra imorgon. Annars blir det jobbigt med tanke på att jag ska vara i skolan mellan 9 och 18. Kul och sitta på föreläsningar och bara vilja spy och typ kallduscha/bädda ner sig. Nej

Jag läntar till på torsdag. Då ska jag på date med en av mina favvomänniskor... tada! :)

Damit jag saknar pär idag

RSS 2.0