Avkalkning

Idag har jag varit otroligt duktig och kalkat av det nya badrummet. Det var äckligt. Man såg kalket... bläää!

Hoppas det duger för pär ;)

Nu ska jag köra min syster till tandläkaren för andra dagen i rad. Nästa gång blir hon av med rälsen! :)

Tenta

Imorse var det tenta dags. Jag skulle gå upp 05:30 för att hinna med att läsa igenom det viktigaste, äta frukost och gå till skolan. Men icke. Jag stängde av alarmet i sömnen... Tack och lov så vaknade jag av mig själv 07:45. Jag skulle vara på skolan 08:15.

Men jag hann, och jag tror att det gick okej

Trams

Varför kan jag inte få bli frisk? Jag har massor att göra. Tenta i skolan imorgon och då ska man ju helst kunna tänka. Men det är svårt med 4 kg snor i vägen.

fyrsjuan

Idag ska jag jobba. Det känns nästan roligt. Jag antar att det är ett bra jobb, bara det att det är för slitigt så man orkar inte att jobba flera dagar i rad.

Jag önskar min snuva kunde ta slut

Snuvig

Jag har snor i huvudet. Jag vill inte ha det

Emmelie var duktig idag! GRATTIS! :) Imorgon ska vi leka hoppas jag. Sen ska jag jobba. Det ska faktiskt bli roligt. Det känns bättre att jobba när man inte gör det så ofta ;)

Box

Idag har jag och emmelie boxats... det var skönt!

Jag har inte så mycket att säga. Känner att det mesta jag gör, tänker och säger är för mormor. Vill bara hem till min tant jämt.

Blä

Lämna mig ifred! I need some space!

Trött

Jag tror att jag är lite sjuk. Vill bara sova hela tiden.

Mormor

Idag ska jag vara med mormor <3

Jobb

Igår var det roligt att jobba. Även fast vi hade konstant med tryck. Vi hann inte rasta, inte ens dricka. Men jag och Linnea ägde. Vi hann inte förbereda eller städa, så vi hjälptes åt efter stängning. Vi låste dörren 23:45...

Duktig

Idag har jag varit duktig. Jag och Emmelie tog oss en lång promenad på hela 2 timmar. Jag blev trött, men nu ska jag traska till skola så vila får jag göra senare.

I eftermiddag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill till lägenheten, men jag vill också till mormor.

Pär och jag var till lägenheten igår och fixade lite. Det kommer nog bli bra bara man får flytta dit allt någon gång. Jag vill bara komma i ordning med allt så livet kan börja flyta på lite snabbare. Men men, man kan ju inte få allt.

Dagen efter

Allt känns konstigt idag. Tomt och osäkert.

Rest in peace, älskade morfar

Rubriken talar sitt tydliga språk. Min morfar drog sitt sista andetag idag och gick vidare till de evigt gröna ängarna på trappalanda. Jag tänker iallafall tro att det är dit alla jag älskar och jag själv ska.

Min morfar var en respektfull man, och han gjorde allt för familjen. Han var lite speciell. Han älskade sin familj mest, men kunde verka knepig för den som stod utanför. Han var väl omtyckt bland vänner och så vitt jag vet har han aldrig haft en ovän. Jag kände honom bara i 19 år av hans 82 år långa liv, så han kanske hade någon, men det har jag svårt att tro. Han kommer att saknas av många människor. Mest av mormor, min älskade mormor. Min helgonförklarade (enligt alla som känner henne) mormor.

Jag visste att denna dag skulle komma. Han har varit väldigt sjuk. Men ändå så blir man chockerad och främst ledsen, men det är en självklarhet. Innan jag fick besked om morfar var det en bra dag. Men jag orkar inte ens berätta om det. Jag måste bara komma på något som underlättar det min mormor måste gå igenom nu.

Mormor och morfar fick fira 50 år som gifta. Det var 30 dagar sedan.

1927.07.04    2009.09.14

Orolig

Ja, nu är Morphin dålig i magen. Det är inte bra. Min stackars efterblivna katt :( Jag ska kila ner till djurmagasiner imorgon och köpa dyr-royal-canin-maten igen.

Jag hoppas att min man kommer hem snart. Jag saknar honom massor. Emmelie och Sofie är bra kompensationer, men jag tror att dom skulle tycka att jag blev lite nägående om jag började kramas med dom helatiden.

Jag och Emmelie har spenderat denna dag med en promenad, lite möbelbygga (3:e dagen i rad), sallads lunch och en film. Sen åkte jag tillbaka och byggde klart allt förutom 2 hyllor. Jag ska spara dom så jag kan tävla med pär när han kommer hem. Jag vill vinna! Och tack till Emmelie som har hjälpt mig att bygg och stått ut med alla hundratusen superkomplicerade delar.

Nu ska jag plugga. Imorgon blir de VFU på Britsarvsskolan 7-9.
Jag darrar redan!

Lugn

Idag har varit bra. Jag började med att vara med min mormor sedan lagade jag lasange till min familj. namnam.

Att sedan forstsätta bygga möbler med emmelie var ett måste. Igår fick vi ihop ett skrivbord på 5 minuter, så vi måste ju vara proffs. Eller lite iaf. Idag så började vi på allt möjligt, fick klrt det mesta. Dock behövde vi en syl. Vem har en syl liksom? ÅH! Men men. Fortsättning följer imorgon efter vår morgonpromenad.

Nära döden

Dagen började 06:30. Jag och emmelie tog två varv runt gruvan. Det var dimmigt och uppfriskande. Senad blev det en ny mus på cleas olsson och en jävla massa möbler i hundra olika kartonger på IKEA. Jag älckar ikea! Men men, det intressanta kom när min bror (pappa satt i passagerarsätet och den gröna skylten satt på bagageluckan) räzade in på parkeringen vid pärs nya lägenhet för att hjälpa mig att packa ur Åsa och Sofies bil.

Bara tanken på att min lillebror kan köra är ju lite läskig, men att sedan sätta sig i samma bil är ju nästan omöjligt. Men men, dom skulle bara köra hem mig till Hyttgatan. Trodde jag. Det blev en runda till Borlänge. Jag höll på att dö i baksätet, nervösskrattade, lade mig i allt och ja, var dryg.
Jag är hemma och levande, men det där gör jag inte frivilligt igen! Egentligen vill jag inte vara hemma. För ett år sedan på dagen var jag och tog bilden ovan i Namibia. Vill tillbaka!

Igen

Idag fickk jag rida häst igen! Lycka! Min mamma mår inte lika bra dock. Abstinens.
Imorgon är det IKEA för hela slanten!

Ikea

Nu blir det snart ikea. Jag är lyrisk. Jag älskar Ikea, fast jag vet att jag kommer spendera mer pengar än vad jag någonsin gjort där nu. Synd att min man inte kan följa med bara.
(Jag var till Grycksbo igår och hittade denna, endast 16 timmar gammal här)

Afro

Idag har Sofia tränat igen för första gången på länge. Det blev afropowerdance. Det är underbart bara så att alla vet. Man blir lösgjord, avslappnad och glad. SÅ, det är som det ska vara.

Nu funderar jag på om jag ska till nya lägenheten och börja ställa de saker som mamma och jag körde igår till rätta eller om jag ska till stallet och rida Daisy.

Kåren

Jag måste få säga att det känns lite surt att inte få fortsätta festa på kåren. Men imorgon ska det köras minst ett lass med saker till Esplanaden 5a och jag vill inte vara ett svin och låta min kära mor dra det tyngsta lasset.

Jag blev förälskad i kåren iaf. Hur mysigt som helst, och att prisert på en Breezer endast var 35 riksdaler var ju inget negativt. Jag är gansak säker på att jag kommer trivas ;) Jag önskar att alla kära kompisar till mig också börjar plugga så ni får leva detta liv, för jag lovar, det är "the time of my life"!

Visdomständer

Jag gillar inte mina visdomständer. Dom gör ont.
Jag red ut en sväng med Fröken idag igen. Hon är supermysig och jag är nog lite kär i henne. Jag önskar att jag hade pengar så jag kunde köpa en häst. Men sorligt nog så är inköpspriset på en häst oftast det billigaste. Jag får helt enkelt nöjja mig med Tomte Fröken så länge.

Google Chrome

Jag skaffade google  chrome igår. Det äger. Jag är helt förbluffad. Det går snabbt, enkelt och precis som jag vill! :) Mums!

Pitchers

Ikväll ska vi äta finmiddag och fira Emmelies födelsedag. Hon blir 20 idag. Gamlis!

Förövrigt så har jag pluggat flitigt idag samt varit och hälsa på min mormor och morfar. Min morfar är inte pigg alls. Men jag antar att det är svårt att vara pigg när man är gammal och sjuk. Önskar bara jag kunde göra det lättare för min mormor =/