Bra kväll!

Shit, vilken bra kväll det var igår! En av de bästa någonsin kanske :) Jag fick besök av Emil och Frank. Dom tyckte att jag var ensam och patetisk när jag satt hemma och pär gick för att "vinjobba" med krister. Det var snällt. Sen kom Sofie och inte långt efter det kom Lina, Stina och Olle. Fullt hus i vår lilla lägenhet.

Hellmer... så heter den nya rockklubben som vi sedan gick till, och jävlar vad många bra människor det var där. Man blev alldeles lycklig. Ett par blev lite för lyckliga ;) men shit happens. Efter det blev det Gurra en sväng och jag konstaterade att han faktiskt hade det smutsigare än vad mina föräldrar har det! :)

Jag och Pär åkte hem sen på morgonkvisten. Vi pratade massa dumheter, jag kallade honom för tjock. (om man inte är någon i min närmaste närhet så förstår man inte den verkliga innebörden med det, men han kallade mig tjock också ^^ :D )

Nu funderar jag på vad jag och Sofie ska leka idag...

Funderar

Undra vad som händer ikväll...

en tand fattigare

Min vänstra-underkäke-visdomstand är nu ett minne blott... eller tja, jag har den liggandes i en påse i jackfickan. Den var stor. Min tandläkare var jätteduktig, den var ute på mindre än 2 minuter. Och inte gjorde ont heller, fast jävlar vad det knakade i hela huvudet. Men men. Nu får jag gå och knapra panodil för bedövningen har släppt.

Jag tänker inte lägga upp en bild på tanden. Om man vill se den får man komma förbi ;);)

Hemtenta

Det är inte så lätt att skriva sin hemtenta när Mini tror att det är hennes datamus. Hon ser lite lätt galen ut...

En lite rolig sak...

För er den som inte vet så har jag två katter. Vitamin och Morphin. Jag kallar dom för Mini och Morph, och om man ropar på båda så blir det Minimorph. Min mamma hittade en sak idag (under jobbtid ;))

http://www.minimorf.se/minimorf.se/Produkter.html

Ganska så roligt att det finns en sida som heter just så.

Combat

Snart kommer sofie så vi får träna combat senare! :)

Begravning

Uch. Det är ju inte världens mest glädjefyllda event. Men det är skönt att få ta avsked. Jag känner inte för att skriva hur jag kände här för det är lite för privat, men jobbigt var det. Min mormor är stark och underbar. Jag hoppas att hon smittar av sig lite på mig!

Jag var i stallet idag. Det är skönt. Där är det rutiner och även fast jag är där sällan så kan jag göra allt i sömnen, eller i mina dagdrömmar. Lovely

Smörgåstårta

4 stycken för att vara precis. Alltså, jag har gjort 4 smörgåstårtor idag, utan att få äta nåt. Men imorgon blir det tårta. Synd bara att det är kopplat till en sån dyster tillställning. Jag gillar inte begravningar...

Träningsvärk, ja...

Jo, öh, i lördags var jag på pump. Då fick jag träningsvärk. Igår, 3 dagar senare hade jag bara lite kvar i rumpan... så det firade jag med att träna afropowerdance, och ja... nu har jag massor med träningsvärk igen. Men det är skönt. Då vet man att man gör rätt. Ikväll blir det lite slgsmål med Sofie. Det blir nog bra för min träningsvärk!

En jobbig en

Denna vecka är en jobbig vecka. Jag hoppas att det går bra med allt, annars kommer jag inte vilja göra något i helgen förutom att sova.

Nu ska jag plugga så jag har en mindre sak att oroa mig för :) Och på torsdag kommer pappa hem, jag har faktiskt saknat honom lite ;) Han är ju faktiskt ganska bra för att vara pappa! :)

Britts

Nu har jag varit på britts i tre dagar. Det känns i huvudet. Man är inte riktigt van vid ljudnivån. Men det är skönt med rutin :)

I onsdags tränade jag box. Men det var inte Carro så jag har inte världens träningsvärk som man brukar ha. Men men, Sofie var dutti! Hoppas bara att hon nu går med på att börja köra afron. Det skulle vara jätte mysigt att få se henne leda något pass. Hon är bra, hon lyckas med allt som hon vill lyckas med!

Nu ska jag städa lite och sedan hoppas på att jag får hjälp av någon vänlig själv imorgon...

En fundering

Varför är hösten alltid fin? Vi säger att en sommar är bra eller dålig, men hösten är alltid fin. Solen skiner mer under hösten än under hela sommaren känns det som. Också lite fel. Jag vill ha mer sol och värme, kanske borde åka utomlands!

Dutti

Igår tränade jag. Det var lite jobbigt... men jag känner inte så mycket idag. en bra sak med spinning. Man tränar mest bara konditionen. Emmelie och Sofie var med också. Mysig värre.

jag älskar min soffa

Dop

Ludvig blev döpt idag. Han var mest arg och trött i kyrkan. Sen när vi skulle fika somnade han och sov som en stock i flera timmar. Söt var han ^^

Ludde var också söt. Bara 3 veckor äldre, men äver 3 kg tyngre. En riktig kille så att säga ;)

The day

Ikea, alltid en trevlig plats. Hittade mig nya fina sängkläder och ett soffbord. Karin var med. Helt underbart. Det var så jävla länge sen man träffade henne. Hon är underbar ifall det är någon som undrar.

Sen for jag till jobbet. Jag gillar att jobba, men det var för mycket folk idag och ingen rast och ont i fötterna och... bla bla bla. Men det är faktiskt ganska roligt att jobba när man inte gör det så ofta. Jag vill egentligen inte jobba på söndag, bara för att jag jobbade idag, men jag hoppas att det blir okej ändå :)

(ingen soffa har synts till... ska ringa imorgon!)

BIO

Nej nu blir det bio med Emmelie. Bara 2 av 10 timmar föreläsning kvar denna vecka! Phu! :)

INTERNET!

Fan vad skönt att det funkar här hemma igen. Allt som behövs nu är att bygga ett skafferi. Jag funderar på om jag ska vara modig och ta tag i det utan pär... kan bli ett mycket intressant projekt.

Anyway.

Första Natten

Inatt så sov jag och pär med de två små svarta i vår nya lägenhet för första gången. Det var väldig mysigt. Det finns dock en hel del småplock kvar. Skafferiet, skrivbordet, soffan (som jag alldeles själv köpte för mina sista slantar) ska byggas på fredag när den kommer och ett soffbord bör införskaffas!

(Just nu äter vi på golvet)

För övrigt så fyller Jocke år idag, GRATTIS! Nästa år blir det jämt ;) För dom som missade så klarade jag min tenta förra veckan och min pappa är för tillfället i San Francisco.

SMUTS!

Att hålla på med nya lägenheten är mys, men det är däremot inte så roligt att städa ur den gamla. Fy fan vad skit och smuts och jävulskap som man absolut inte vill ha med till den nya. Idag körde jag och Pär "bara" 5 säckar med tomglas och skit till tippen. Det är väl inte så jobbigt egentligen, men fy fan vad man luktar!

Nej nu blir det en dusch banne mig!

Höst

Hösten är ganska fin
Men det betyder inte att jag gillar den

RSS 2.0