hur börjar man

Sweden rock. Ja, jag får berätta om det sen. Så mycekt bra hände så jag vet inte vart jag ska börja. Nu ska jag bara säga att imorgon åker jag på Metaltown och ser Rammstein!! Hihi! Bra sommar so far!

trött på att packa

Jag vet inte vad som ska med.

Jag har försökt att packa nu i säker 6 timmar, det ändå som har hänt är att massa kläder har hamnat på vardagsrumsbordet. Inte bra. Men imorgon åker vi, oavsett om jag är klar eller ej ;) Hihi!

Snart ska jag hämta bror också, han ska ta hand om katterna denna vecka. Tack bror!

krock

Idga när jag jobbade i godan ro krockade två unga pojkar den enes fars nya BMW. Stackarna, men de får fan skylla sig själv när de ska styla och köra alldeles för fort genom stan. Dumbasses!

PÅ TISDAG ÅKER JAG!! :D

ojojoj

Nu har det hänt så mycket så jag har inte hunnit med något alls. Typ

vi börjar vid förra helgen. ROCKSTAD:FALUN! Bäst var det! Herregud var många bra människor det var. Synd bara att man jobbade konstant i typ 16 timmar/dag så man inte hann se några band. Men bra lät dom ;) Det var sjukt kul att få sälja tröjjor, gör hellre det med tusentals fyllon än stå på sibylla. På Sibylla är alla bara arga för att det är kö. Inte på spelningen då respekterade dom det och tog den tiden som det tog att komma fram till att bestämma sig vad de ville ha istället. AWESOME! Tord var min hjälte under hela helgen, bara så alla vet! Tord och magnus och björn!

Under söndagen åkte jag till mormor och klippte hennes gräsmatta så vid det laget var cirka 3 dm hög, och kråkorna hade vänt upp-och-ner på delar av den. Eftersom jag hade stått så mycket dagarna innan så levde inte mina fötter. Jag fick inte i fötterna i skorna... så jag klippte mattan i mina nya vita strumpor, som blev bruna och som inte går att få rena igen. Hihi. Sen var det bara att åka tillbaka till rockstad och städa reda på allt från föregående kvällar.

Under måndagen pluggade jag till seminariumet på tisdagen. Vilket gick bra. Det gick däremot inte så bra på tisdagskvällen när jag skulle hoppa med Prinsen. Vi gick såklart omkull. Typ första gången den hästen går omkulle. Det gick bra. Jag är fortfarande rätt mörbultad i kroppen. Men annars gick det bra. Prins fick bara ett litet skrapsår på mulen, thank god! JagHjärtaPrins, snällare häst får man leta efter.

På Onsdagen var det allvar. Muntligtenta på torsdagen, så jag skulle bara plugga! Men... hur ofta fixar jag sånt? Det slutade med att jag åkte och köpte festivalprylar och packade in dem i Sabatonbussen så de slapp åka med i lill-micran ner. Sen gick jag på Prince of Persia. Så plugga var det visst inte tal om. Smart.

Torsdag morgon/förmiddag (klockan 10) vaknade jag med en obehaglig känsla. Vad har jag glömt?  Varför känns allt fel...

Bajskorv!!!

3 timmar kvar till tentan och jag hade inte ens valt bild att redovisa om. Jag bänkade mig framför boken och plöjde igenom den. Fick en idé, tog en bild, skrev 3 stödord... bjöd hem Stina på pannkakor och soppa och glömde visst bort att jag skulle plugga lite till. Åt pankisar med Stina och prata massa strunt tills jag insåg att jag borde sätta mig på cykeln för att hinna upp till skolan till 1.

Så ja, ni kan ju gissa hur tentan gick...

Tursamt nog för mig så har jag visst en liten talang för att improvisera. Efter att ha sett 3 andra redovisa sina bilder (omslag på typ Frida, Solo osv) redovisade jag mitt omslag, Sweden Rock Magasin. Och jag klarade det perfekt. Läraren nämnde även att det var intressant att jag jämförde mitt omslag med de vanliga dam-tidningarna samt att jag redovisade skillnaderna mellan en hårdrockares blick och en "vanlig" människas blick på omslaget. Hihi!

Jag vet att det är fult sagt att jag är duktig, men fan vad stolt jag var över mig själv då. Att jag inte bara gick och gömde mig under en sten för att jag inte kände mig tillräckligt förberedd. Jag gjorde min grej och hoppades på det bästa. Tur att det vi lärt oss tidigare under terminen hade fastnat helt enkelt :)
Igår var jag och Sofie på stan bara. Chillade lite, sen stallet, sen Mia och räkmackor. Allt var bäst.

Tjocka älskling

Bästa kompisar

Notera de grå håren. Donna börjar visst bli gammal.

RSS 2.0