ut på nya äventyr

Nu ska fia ut på äventyr. Hon ska åka buss. Yey. Jag hatar att åka buss. Det räckte faktiskt med hela högstadietiden!

Pär är på hockey. Jag vet inte hur det gick. Jag har jobbat hela dagen + skickat in två hemprov. Så hockey har inte riktigt intresserat mig idag. Hoppas det gick bra iaf. Roligt lär de ju ha haft iaf :) Men men, nu ska jag packa matsäck och sen gå ut och vänta i regnet(?).

Jag är 12 igen

Jag är allvarlig. Jag är 12 igen. Jag lyssnar på JJ Cale. Hans Cocaine är beroendeframkallande, och lika så Bryan Ferrys Let's stick together... och typ Foreigers urgent... och typ all gammalrock. Det gör mig kanske inte 12, men alla vårkännslor gör att jag har återfunnit en gammal kärlek. Hihi, man blir alldeles fnittrig...

Snart snart är det sommar, och då kommer alla härliga festivaler. Man skulle kunna säga att jag längtar, men det skulle vara årets "underdrift". Jag vill bara ha "semester" från skolan och alla måsten. Vissa vill ha semester från jobbet, men jag längtar lite smått tills jag får jobba och sola dagarna i ända. Självklart skulle det vara trevligare om jag slapp jobba, men då blir det ju inte så mycket pengar på kontot.






Owner of a lonely heart

Mys-Onsdag-Morgon

Med bästa Emmelie.

Vi har varit ute och gått i 2 timmar. Vi avslutade det hela med en andra frukost på Wayne's. Det var succsé... och vi måste görat igen!

Justja, igår red vi dressyr på ridskolan. Det är skitskoj! LOVE!

Shakespear

Hoppning

Idag har vi hoppat på ridningen. Det var askul! Turf är riktigt mycket duktigare än sist jag hoppade honom. Jag kände mig rätt säker på honom trots allt. Hm, undra om vi kanske hoppad 80 cm.

Brilliant Turf

RSS 2.0