Väder

Jag tycker inte att vädret ser så bra ut för Rockstad:Falun. Just nu står det regn på falun fredag och lördag KLART.SE, YR.NO, VADERKANALEN.SE och SMHI.SE. Ingen av dem inger hopp.

Nu varnar dom på tv också för alla älgkalvar som blivit bortstötta av sina mödrar som kan befinna sig på vägarna. Dom tipsar om att köra sakta och vara uppmärksam på terrängen. NO SHIT?!

Älg

det sprang en älg framför min bil idag. Men jag är duktig så ingen fara uppstod.

Miadag

Igår var faktiskt ringtigt bra. Förstå så åt jag frukost som vanligt. Inget ovanligt där. Sedan kom lillasyster Mia. Vi gick på promme och färgade hennes hår. Hon är supersöt. Synd bara att man redan ska behöva bli utklassad av sin lillasyster, men men. Antar att det ska vara så :)

Under eftermiddagen så packade jag in både syster och bror i bilen för att bege oss till Mormor. Vi spelade lite kort, Martin förlorade, och fikade.

När jag kom hem så var jag slut. Men jag var sugen på att göra mig fin, så i sista sekund bestämde jag mig för att göra Emmelie sällskap med att vara nykter på krogen. Problemet var att ingen krog passade, förutom Etage, och dit ville faktiskt inte jag. Så jag gick hem till Mia Göräng en sväng bara. (Sa till bror att jag skulle vara hemma för 1, och då var klockan 12) En sväng... blev typ 3-4 timmar. Kom hem strax innan 4. Det som var bra var ju att man inte behövde möta massa fulla människor. De hade redan däckat eller gömt sig.

Nu blir det träning. Faktiskt.


Jag och syster

bajskorv

jag vet inte vad jag ska göra ikväll.

tråkigt

Om man ska vara riktigt egoistisk så tycker jag att Dio dog typ ett år för tidigt. För då kanske han hade spelat på sonisphere i sommar och då hade jag kunnat sett honom. Men jag antar att det är ganska många som känner så men som inte riktigt säger det. Så jävla tråkigt, men cancer är fruktansvärt så jag hoppas att han har det bättre nu... rip.

plåtning

Idag har jag försökt att modella lite, måste ju erkänna att jag har svårt att vara seriös. Jag kan inte riktigt vara sådär snygg som alla riktiga är. Men men, nu jobb!

Slöfredag

och jag älskar regn!!!

Björkarna har nästan slagit ut helt utanför mig nu. Det är vackert. Nåt som inte är så vackert är jag. Så jävla trött och seg och trött... men ikväll kommer bli bäst. Jag och emmelie ska upp och hoppelihoppa lite med hästisarna och sedan blir det lite bio på det! Nam!

regn

Om det inte var för att jag fick lov att cykla till och från träningen idag så hade jag älskat regnet. Men ja, när man kommer på sin cykel så tappar regnet sin glans. Man blir kall, och blöt, och kladdig för att man cyklar så fort man bara kan och så blir man lite sur också när man kommer in och inser allt en gång till.

Men min cykel är ändå bäst. Så jävla skönt att kunna ta sig genom stan på några ynka sekunder! Och regnet är också bäst, snart så blommar hela stan upp!

Cykel

Idag återuppväckte Seb min cykel, så nu kan jag cykla överallt igen! LOVELY! Träning över lunch och nu iväg och jobba lite. Ikväll vill jag bara sova tror jag. Så jävla trött är jag!

Min nya favvo

Tyvärr blev det ingen ridning för mig idag. Jävla bajsskit, men jag får ta igen det på fredag. Det är bra iaf.

Idag har jag kämpat mig igenom Ica Maxi en sväng. Allt var slut här hemma, men det borde det vara. det var nämligen 10 dagar sedan jag handlade. Skrämmande. Men men, när jag snurrade runt där som bäst så fastnade jag för en lite sak som visas på tv-reklamen just nu. (ja jag är en lite lättlurad skit)

Saken som jag hittade var WC DUCK FRESH DISCS. Den såg asspännande ut så jag hann knappt hem innan jag hade öppnat förpackningen. Men nu sitter den på plats och luktar lovely! Så jävla enkelt och den kommer inte ramla ner bara för att man råkar komma åt den där äcklig hållaren! YEY!

hihi ^^

plugg tisdag som vanligt

Nu har jag pluggat i 2,5 timmar och ska snart klä mig och traska upp mot skolan. Väl där vet jag inte hur länge jag kommer stanna. Jag vill hinna rida idag också men det återstår att se. Annars så ska jag försöka vara duktig idag och kanske maila Camilla lite om vilka dagar jag ska vara i skolan resterande tiden. Då kanske jag skulle kunna få lite pass. Hoppas hoppas iaf. Jag skulle tatt reda på hur det ser ut med CSN också, men det är itne lika brådskande.

Annars då? som patrik skulle sagt... jo träningsvärken sen igår har inte satt in än så jag är lite orolig. Måste träna idag också!

Träna, som vanligt

Nu är det slut på slappandet. Fan om endast 1 månad är det sweden rock. Inte helt okej med tanke på att jag säkert har 15 kg kvar att förlora ;) typ iaf. Fifan!

Pump idag, med löpning efteråt. Idag orkade mina benhinnor 2 minuter längre än i fredags. Mycket bra. Snart kanske jag kan få springa tills min kondition faktiskt inte orkar mer. Det hade varit skojsigt. Imorgon blir det ridning, på onsdag pump, torsdag combat och fredag pump. Sen tror jag inte att jag orkar allt, men man kan ju hoppas. :)

Awesome helg!!

Fredagkväll, Sabatongig på arenan Falun. Det var mysigt. Mycket bra människor som ville se. Sen hem och sova en stund.

Lördag morgon så kom Lollo hem till mig, och strax därpå anlände Mia, Josse och Sigge. Tillsammans så tog vi oss en liten roadtrip till Örebro. (Träsmak i röven fick man också) Tack vare att Matcherna låg cirka 30 min för sent så kom vi fram precis innan första matchen började. Lucky us!

Bullet var mest underhållande, dom hade helt jävla underbar taktik och om någon gjorde ett mål emot dem så buade hela publiken. Mycket roligt. Dessutom hade Bullet gjort en liten deal, för varje mål de gjorde donerade de  bort 1000:- till de hemlösa i Örebro. De gjorde iaf 2 mål. Sabatonerna hade minsann smygtränat. Förra året kom de näst sist. I år vann de sin grupp och slutade sedan som 3:a. Helt otroligt!

När Sabaton förlorade sin semifinal så for vi hem till den lånade lägenheten där vi förfestade lite och fixade till oss. När vi kände oss fina tog vi oss i kragen och for till Conventum för att se Twisted Sisters. De var nämligen förband till Sabaton ;)

Sen spelade Sabaton, men jag tror bara att jag såg 2-3 låtar. Jag och Lollo roade oss på annat håll, och oj så roligt vi hade! Nu längtar jag bara till den 7:e augusti, då jävlar! BUS!

Efterfesten ägde först rum på en lite krog som hette Virus. Den var jättemysig. Sedan en Mc-klubb, jag var dit och vände. Det var nämligen bara jag och Pär som orkade åka dit, och ja, väl där så förstod jag att jag faktiskt också ville sovas.

Sen åkte vi hem igen, och jag blev bakis lagom tills dess att vi satt i bilen. Inte helt okej.

Hemma så satt Pär redan i soffan, och där bodde vi resten av kvällen.

tränatränaträna!!

Idag har jag för omväxlings skull tränat lite. Jag känner pressen nu! Fan jag måste gå ner lite mer innan jag törs visa mig, och om mindre än en månad är det sweden rock festival. Bra på ett sätt och jättejobbigt på ett annat. Man vill ju kunna leva drömmen, bara bikini och sola hela dagarna... men ser jag ut som nu så blir det kläder på!! Banne mig!

Ikväll blir det lite Sabaton. Dom spelar inför fullt hus på Arenan här i stan och det ska bli skit nice. Självklart så är det ju spelningen imorgon man längtar mest efter. Hihi, Metalsvenskan! I love it already! Jag och flickorna ska få bo i en lägenhet och bara kunna känna oss trevliga och söta. Ingen stress denna gång. Nu ska vi se sabaton och twisted sisters, that's it!

Men men, vad sk man gör till Sofie med sällskap kommer då? Iofs så är ju Martin och hans flickvän Anki redan här, men dom spelar bara x-box. Jag stod över, vi hade bara två fungerande kontroller.

Finkuspinkus

Igår fick jag rida shakespear. Det var roligt. Men jobbigt. Det är skönt när man känner att svetten rinner ner för ryggen! ;) men men. Man kan ju inte rida utan att bli svettig heller. Det känns ju lite meningslöst.

I måndags pumpade jag, och jag tänkte göra detsamma idag. Tråkigt bara att ingen annan har tid att träna med en.

Bra helg

En av de bättre faktiskt. Två bra utekvällar men mycket bra sällskap. Nu längtar jag massor till sweden rock! Ihhh!! Det kommer bli underbart! Nu ska jag börja med nya kursen. Populärkultur, problemet är att föreläsningen inte vill fungera. Det är lite elakt.

RSS 2.0