ledig

ja, alltså imorgon. Idag ska jag snart iväg och jobba. men imorgon, då jävlar är jag ledig ^^ Det ska bli mysigt!

Hemtenta

Jag sitter och skriver på min hemtenta. Det är ju kul att vi fick så lång tid emellan våra tentor så man hann ladda om... eller inte. Fick väl 12 timmar. Hann rida lite då iaf. Det var skojsigt! Vi red tempoträning. Jag red på ungerfär 10 sekunder för mycket varje gång. Men jag är asnöjd. Jag tyckte det gick asfort, och det är viktigast. Eller?

Emmelie var bäst! Det var lite skönt! Hon och kastoooonipoooonin.

Anyway, den muntliga tentan igår gick asbra iallafall. Nöjd som (ett) (n) är jag. Men, ja, nu får jag inte sitta här nå mer. Måste skriva klart!

PLUGGA

fy fan vad tråkigt det kan vara ibland. Men jag vill bli klar snabbt så jag får gå på en promenad innan skolan. Sen blir det muntlig tenta och efter det blir det ridning i bjurs ^^ Yey! längtar redan!!

Yey!

Igår fick vi in vår tvättmaskin! Så nu rullar den för fullt för att jag ska kunna bli av med den mastodontiska högen av kläder som har frodats under den senaste månaden. Dessutom fick vi hem nya bilen på prov igår. STOR bil.

(fast lacken är lite mörkare. Denna får duga så länge iaf.)

Idag ska jag göra massa bra saker. Jag har redan pluggat massor och gjort köket fint... så egentligen är det inte så mycket kvar förutom hårdrockspumpen på MåBättre ikväll.

Pannkakor

Idag har jag gjort soppa och pannkakor som min bror tydligen inte uppskattade... damn that pile of shit. Men men, what are you gonna do. Alla kan ju inte förstå sig på det fina med pankisar.

Jag har träningsvärk, men imorgon blir det Body Pump med Patrik. Yey :)

Träningsvärk

Jag vet inte hur jag lyckades, men jag har gjort det igen. Jag kan knappt gå. Box i måndags, ridning igår, core idag + en prommenad... undra om jag kan gå imorgon. Om jag kan det så blir det en timme spinning med sussie. Det hade varit trevligt.

Imorgon är det dessutom skola igen. Föreläsning om narratoliogin i barnböckerna under modanismen och post modanismen. Jag känner mig sämst förberedd hitills under denna termin. Men men. HOPPAS!

Jag lever fortfarande på ridlektionen från igår. Det var härligt

Oh happy day!

Nu har jag ridit bästa hästen! Hon ägde alla. Artica (stavning?) hette hon och var typ tävlingshäst och allt. Hon styrde mig iallafall och jag har aldrig mått så bra när jag har hoppat. Hon bestämde allt. avstånd och hastighet... eller avstånd iaf, och hon gjorde det perfekt. LYCKA!!

Träningsvärken från igår gör sig påmind. Dock inte under lektionen. Man använder ju inte riktigt samma muskler. Det enda som var jobbigt var magen. Men men.

Nu soffläge... LYCKLIG!!

Oj...

Som emmelies far skulle säga. Jag har visst inte skrivit något här på ett bra tag. Inte så bra.

Jag har iaf ridit massor (2 gånger förra veckan... oh my!!) och tränat lite mindre. Men igår blev det ändring på den saken. Jag och emmelie körde box i 75 min. Jag har liiiiiite träningsvärk... och ikväll ska jag rida igen. Askul. Undra vilken hästis jag får idag då. Tidigare så har jag fått den hästen som blivit över när någon annan i min grupp inte har kommit. De andra i gruppen är ju galna och vill tävla. Dom vill hoppa också. Gisses.

Nej, nu blir det en prommenad med kameran, får se om jag lyckas med något.

RSS 2.0