17

Britsarvetskolan. En skola med massor av elever. Underligt? Nej. Fuck this. Jag har varit där idag på VFU. Det var faktiskt förvånadsvärt roligt. Höll en lektion, den gick asbra. Duktiga elever!

Nu på kvällun har jag tränat. Jobbigt var det. Men inte lika jobbigt som det var att gå hem i regnet efteråt.

På menyn för kvällen, Tonfisksallad! NAM

18

Min sambo har gjort snabb-makaroner för typ 7 gången denna vecka. Förstår inte att hon inte tröttnar... hump och så klagar hon på mina fullkorns-snabb-makaroner.

(Stina tipsade precis om att de kör 4-spann till HEATs låt 1000 miles... interskämt och väldigt ironiskt...)

Fia har jobbat på bylla idag. Hon luktar gott nu, men det gjorde hon inte nyss. Blääää nu blir det soffläge inför nästa veckas superhårda skolarbete. Bajskorv. Fia vill helst bara åka någonstan däör solas skiner och dagarna endast består av aktiviteter som hon vill göra.

19

Jag är hemma hos mamma. Min bror martin har nån Anki här. Tydligen så sov de inte speciellt mycket inatt. Det var iaf det han sa. Dumbas! ^^

Igår var bra. Jag och sofie är duktiga :D

20

Stallet, stan, jobbet, städa hemma och nu vila lite :P Bah vilken dag. Nu vill jag se new moon

21

Hihi!

Jag och Emmelie har varit i stallet nu på morgonen och fixat lite. Jag börjar få julkänsla i korppen. Det är trevligt. Lyssnade precis på Amada Jenssen(?!?!?!?!) och hennes another christmas. Den var faktiskt ganska okej. Appropå julkänsla, jag och emmelie var till Geshwornergården och åt lite mat, de hade redan julpyntat. Snacka om att vara ute i god tid.

(I helgen blir det julpynt både hemma och hos mormor!)

Nu ska jag plocka lite på skrivbordet. Sen blir det sussispinning med emmelie.

22

Jag glömde skriva igår. Jga suger. Skriver om 5 minuter igen. Måste skriva en med rätt rubrik.

23

Idag har jag varit utanför dörren i circa 7 sekunder. Pinsamt. Jag har suttit inne och skrivit hemtenta hela dagen. Trökigt. Nu ska jag sova. Skönt.

24

Nu har jag bara två visdomständer kvar. Det är bra.

25

God dam it! Jag har glömt att blogg idag. Jag som håller på med ett secret mission! Aja, jag är bara lite mer än 1,5 h försenad.

Min katt är nattsjuk. Hon vill bara kramas nu. Och så letar hon efter pär. "Någon är borta, någon är borta". Ja och du kommer inte hitta honom här mini! Smartas.

Sofie har flyttat in hos mig igen nu. Vi gjorde ett break igår. Hon fick lov att vara barnvakt och enligt mitt öde skulle jag köra över en cykel som låg på lugnetleden. (Jag missade den och ringde sos, som typ 2 andra, men det är en annan historia.) Anyway, sofie mötte upp mig på jobbet när jag slutade. Vi åt sallad, storhandlade på Ica Maxi, åkte hem och pluggade, gick och tränade, duschade, bastade, åt omelett och nu såg en film. Den var bra, men jag säger inte vad den heter PUNKT

Nu ska jag låta Sofie få sova istället för att hon ska behöva lyssna på mitt klampande på tangenterna. Jag tror att det är irriterande.


Bra dag!

26

Kalasat hos min morbror har jag gjort, dricker nyponsoppa gör jag och sova ska jag nog göra sen.

27

Oh my god. Jag och Sofie var på New Moon igår. Jag och Sofie satt uppe till halv 4 och diskuterade hur bra den var. HELLVETE!!!! Den var så jävla bra att jag är på väg att köpa biljetter till den idag igen! Den slog Twilights rumpa med så hårt att Twilight borde gömma sig under en sten. Jag skulle lätt kunna sitta här och skriva allt som var bra med den. Meeen, man får nog faktiskt helt enkelt se den själv ;)

Nu ska jag ta och göra lite lunch, antar att min sambo#2 kommer om en stund. Sen blir det sovas och diskutera hur bra filmen var, igen.

28

Anmäld till matte C och matte D nu :) Holy!

29

Uch vad trött jag är idag. Seminarium från 8-12 är inte att rekommendera. Sova en stund imorgon, sen blir det iväg till VUX. Jag ska läsa massa extra matte i vår. Yey.

Nu blir det träning med emmelie.

30

Ge mig torsdag!!!! Jag behöver få se NEW MOON!

Resultat

På onsdag får jag svar på min Hemtenta. Hurr.... och nästa vecka skrivs nästa. Jag gillar planeringen.

Ett hastigt slut

Jag förstår mig inte på trender... men det verkar som den nya är att SLUTA blogga. Eller ja, alla slutar nu iaf. Jag ska gå emot trenden som vanligt och fortsätta :P

Lördag i världsklass

Sova ut, se film, äta pizza, gå på bio och nu fundera på vad vi vill göra. Jag älskar när min man är hemma!

Igår var vi på hellmer. Det var också bra. Kom hem i tid, nästan.

Lunch

Jag och stina har ätit lunch idag vid 11. Det var namnam. Potatisgratäng och rostbiff. Jag kommer vara mätt till imorgon.

Jag har nu sett en timme av min föreläsning, bara en timme kvar. Det är fruktansvärt intressant. Det handlar om utvecklingsteorier. Jag gillar det. Man blir verkligen upplyst :) Barn är intressanta. Undra om de sitter inne på den verkliga sanningen eller om det bara är så att de är dogmatiska.

Anyway, nu blir det plugg sen får jag sällskap :)

AfroPowerDance

Sofie och jag har dansat/slåss lite idag. Det är superroligt. Nu ska vi dricka lite kvälls te. Sen sova och till skolan, sådäså.

(pär kommer hem imorgon)

Skitdag

skitkvällen gick över i skitnatt och nu skitdag

Svett

Jag eftersvettas fortfarande från träningen. Fast jag har duschat. Jobbigt läge. Benen känns inte heller speciellt mycket bättre. Borde verkligen inte ha sprungit i mina dåliga skor i veckan. Jävlabajsskor.

Nu blir det mat sen plugg. YES!

LugnLördag

Blev visst utgång igår. Det var supermysigt! :) Ikväll blir det film med Sofie... förvånad? MammaMia kanske joinar också :)

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Filmfredag

Idag ser jag och sofie film. Vi ska nu klä på oss lite så att godis kan inhandlas, sen blir det film igen. UP står först tror jag. Det är bajsbra!

Vi kanske går en sväng till arenan också, måste häjja på emil och frank.

New moon

Idag har jag sprungit lite. Det är nice. Det snöade på mig. Det är inte nice...

Jag har köpt biobiljetter till New Moon idag. Love. Jag och Sofie kommer och sitta och tråna... eller gråta eller bara älska varje sekund. Eller så kommer vi hata allt. Vi har ju läst böckerna och ja, varje gång vi ser Twiligt så förbannar vi den människan som rollsatte Robert Pattison som Edward... Det är den enda karaktären som inte stämmer överens med böckerna. Alla andra stämmer någolunda. Men men, den 19:e november klockan 23:59 ser vi den! :D

Nu ska jag ta och skriva klart mitt arbete till imorgon och vara helt ledig imorgon. Jag ska till och med ta mig till stallet. Jag måste se till min älskling, hon mår inte bra. :(

Skolan som varumärke...

Jesus vad intressant det var. Föreläsningen alltså. Eller egentligen så var det nog diskussionen efter föreläsningen som var intressant. Jag vet inte hur mycket jag får skriva, men en sak är säker. Fel beslut tas just nu och jag hoppas innerligt att det har löst sig om 4-5 år så jag slipper allt detta trams!

Nu ska jag ta mig i kragen och beställa en farsdagspresent till min far (ganska självklart att det var till min far) och sedan göra en paj. Jag tänker inte skriva vad han ska få ifall att han läser...

Förkyld

Ja, helgen gör sig påminnd. Jag var för dåligt klädd och nu kan jag inte prata eller höra speciellt bra. Undra om det faktiskt är Emils fel. Han sa faktiskt att han var sjuk.

Nu ska jag plugga lite hemma för att kompensera att jag inte är i skolan.

RSS 2.0