sthlm och gbg

I torsdags typ klockan 5 åkte vi mot gbg. Det var tröttsamt. Vädret sög och man var lite lagom trött. Dessutom så visste man att dagen skulle bli vääääldigt lång. Men det gick bra. Resan alltså. När vi väl kom fram så överraskade min man mig med att befinna sig hos erik, som vi skulle bo hos. Ih, jag var sååå lycklig! ^^
Sen gick vi på stan med mias syster, jag köpte en korsett, och det gjorde även mia. På kvällen var det sabatonspelning. Allt gick fint. det enda jobbiga var kylan. Det var inte skoj att vänta på taxin klockan 4 på morgonen. Då förövrigt både jag och mia hade dygnat.
på fredagen åkte vi hem. Jag sov hela resan förutom sista timmen då jag fick köra. Inte så illa. Lillasyster kom hem till mig på kvällen. vi började se på en film, men vi somnade på en gång.
Lördagen började inte lika okristligt tidigt. Vid halv 9 var jag redo att åka, men då fick jag ett oroväckande samtal från mia. Hennes garageportar vägrade att öppnas, så vårat resefordon var inlåst. Vi jävlades ett tag med deverse telefonsvarare som påstods vara jourtelefoner. Sedan tog vi vårat förnuft till fång och tog pärs istället.
Vädret var inte speciellt mycket bättre. Men jag körde i sthlm för andra gången i mitt liv och det gick superbra :)
Spelningen gick bra, efterfesten hann vi inte till. Sedan fick jag och pär åka bussen hem. Ganska skönt att ligga i en säng och se ut på det vittäckta landskapet som for förbi måste jag få säga.
Just nu är pär hemma. Tills imorgon. Sen kommer han hem åter nästa söndag. Det är mycket spelningar. Men det är bra, man hinner ju knappast tröttna på varandra iaf :)

PÄR!!

IMORGON får jag träffa pär! Can't wait!

NÖRD

Åh igår var jag på hp7 del 1. Det var helt magiskt. Jag är verkligen världens största nörd. Jag bara älskar magi, det omöjliga och saker som inte finns. Det är så skönt att få släppa verkligenheten och bara försvinna in i nåt som kanske finns, men inte i mitt liv.

Jag vet att många håller med mig, annars skulle inte dessa filmer vara sådan stor hit, men jag tror faktiskt att jag är lite extra nördig. Jag sitter verkligen där, i stolen som är alldeles för hård, och bara önskar att jag faktiskt fick vara med. Jag måste inte vara en häxa, jag skulle vara nöjd med att vara en mugglare, men som hade kompisar som kunde trolla... eller nej, jag skulle vilja trolla. Åhhhhh, mitt liv skulle vara så mycket enkalre om jag bara kunde trolla...

Typiskt också att det var ett par snyggingar med i filmen... men men, bara 4 dagar kvar innan jag får träffa PÄR :D Jag kommer dö snart ^^

VFU

Jag vill bli klar lärare nu så jag får jobba!

pär

kom hem nu

Saknar

Jag saknar värmen. Både den psykiska och fysiska som man får av Pär. Kom hem nu, jag saknar dig.

bodil

jag skickar en tanke. Hoppas på tidig och orosfri sömn åt dig.

jag är bra jävla duktig jag

Glömde något viktigt bara...bajs

25 november

Gisses vad jag längtar! Vill åka nununu! Då ska jag krama sönder Pär.

RSS 2.0