Fredag

Shit vilken bra kväll det blev igår.

Jag och Sanna sprang ner på rådis och mötte upp massor med bra människor. En riktigt bra kväll var det där måste jag få säga. Falu Rock liksom. Inget riktigt bra band. Men alla man ville träffa var ju på plats.

När det var stägningsdags så kom vi på att vi skulle till en mysig bakgård och köra lite luftgitarr och ja ha roligt. Allt slutade med att vi var hemma tidigt i morse igen. Måste ju få säga att det börjar bli en trend.

Imorgon bär det av till Norge :)

Grattis

Poodie har äntligen fått det och kommer snart att få större tuttar ;);)

Stinas

Krock, smock.

Total felbedömning hos mig idag gjorde så att jagoch stina nästan krockade. Bara nästan dock. Stackars stina måste fått en hjärtatack så gammal som hon är... inte. Aja, senaste nytt härifrån liksom

Matos

Kom från jobbet nyss fast först hade vi en trevlig prata-strunt-och-skit-om-lite-gemensamma-ämnen-timme utanför Sibylla. Jag förstår fortfarande inte att man kan lukta så illa som man gör när man kommer hem. Det är så att katterna inte ens vill vara med en, och då är det illa eftersom det är jag som matar dom.

Igår tillbrongade jag en del av min dag på Flügger färg. Jag hittade massor med fina tapeter. Sedan kom poodie hem till mig och vi kläckte iden att vi skulle åka till IKEA mördar tidigt idag. Det lät ju skitbra då iallafall.

(imorse gillade jag inte IKEA-iden lika mycket)

Upp klockan tidigt och iväg. Sprang omkring där tills benen inte riktigt bar längre (jag och poodie tog en paus på en bänk och skrattade till tjejer som såg ut som killar och la små små förbannelser på oss själv för att vi utsatt oss för detta och lite på hennes mor och moster för att dom var långsammare än oss. När vi väl fick åka hemmåt så somnade jag i bilen i 10 minuter innan jag insåg att jag skulle börja jobba 15 minuter efter att vi troligtvis skulle anlända i falun igen. Åsa trampade lite mer på gasen men  poodie fick blunda, mor hennes kan ju inte göra något olagligt :O Anyway... jag gick och jobbade i typ nästan 8 timmar med emmelie.

Fruktansvärt intressant dag, jag lovar!

Pizza

Pizzan är till slut uppäten. Det tog bara 3 h och 21 minuter.

Söndag=segdag, precis som alla andra också säger. Kom hemifrån efterfesten straxt innan 7 imorse. Måste ju få säga att det kändes konstigt att gå och lägga sig då. Jag ville hellre till stallet. Kul hade vi dock :D

Två filmer är avklarade och nu funderar jag starkt på en promenad, det vill säga om man får med karln ut. Inge roligt att gå själv,

JU!

Bakis

Shit, tillbaka på 2008 känner jag då mina lördagförmiddagar åt att återställa vätskenivån i kroppen. När det väl var gjort(och alla skamminnen kommit tillbaka) var det bilfärd till sommarstugan. Tyvärr så var det väldigt regnigt där så vistelsen förblev inte lång.

Så, tillbaka där jag började, tillbaka på 2008. Sitter och förfestar lite sent men man kan ju inte vara nykter på en lördag. Skolan börjar ju snart och då måste jag nog fundera på att bli vuxen.

Senaste från katterna är att jag idag köpte 2 kg torrfoder till dem för 259:-... och det räcker förhoppningsvis i 2 veckor. Det är billigt att ha katter som är kräsna.

inte


fina sofia, så fin så fin

hej sofias blogg. det här är maria.. vi sitter hos emmelie och dricker. vi är dxötsöta och fina! mmmhm, jag vet, ni gillare. jag har inte läst sofias blogg men jag tror jag gillar den redan. nu ska vi snart dra ner på skrogen och vi ska ha det jävligt bra, hoppas ni har det bra med ikväll, men vi kommer ha det lite bättre. japp, lugnt? sofia e jävligt fin i sina fransar och jaaaaaaa, hon är jävligt fin annar sockså, skitsnyggis! men det vet ni ju redan. ha det bra och jag gillar er! bara för att ni tycker om sofia, puss och kram/maria hellsing, MHMMMM!

Fest

Haha, jag ska på etage. Otippat, svar ja!

Full är jag också och förundras över mina rosa fjädrar till ögonfransar. Om Emmelie skickar bilder imorgon så kanske ni får se lite :)

Emmelie, Sanna och Maria är bäst iaf. fan vad skönt att festa med flickorn :D:D:D Och ikväll kommer lillebror älsk Johan och skjutsar oss till max för att äta burgers... efter krogen så klart! Fan vilken klockren kille. Lev och lär som honom!

(känner att detta inlägg är helt seriöst!)

Katt

Mini är frisk! Inge bajs på fel ställe idag. Helt underbart. Lite jobbigt att det var på grund av byte till betydligt dryrare mat. Men men, min katt har höga krav. Duktig flicka.

(Pär skulle nog vilja inflika att Morph aldrig bajsat på fel ställe, så hon är bättre)

En observations som gjordes på jobbet idag var att vår chefs son inte är helt jävla bright i huvudet. Jag skulle byta lite sopor ute efter lunchen och fick den trelviga överraskningen att han inte hade satt tillbaka någon sopsäck när han tömde "burarna". Jävla jubelidiot! När jag öppnade den så rammlade ca 70 liter skräp ut på marken. Min dag var gjord!

Träningen bestod idag av fin dans. Maria är betydligt bättre, men roligt och bra träning är det.

För ovanlighetensskull ska jag avsluta min kväll med en film, sugen?

Trötthet

Tydligen går denna dag i trötthetens tecken. Vitamin är fortfarande dålig, så mycket dyr mat från Royal Canin har inhadlats. Lite jobbigt när ens bebis är trött, antar att det beror på näringsbrist av något slag. Den mat som hon får i sig stannar ju inte direkt länge.

Själv så är jag också trött, men jag är hellre trött nu än att behöva jobba crusingen ikväll. Hellre öppning idag och imorgon än att jobba "tills det slutar komma folk" ikväll.

Very well nu ska jag nog banne mig sätta igång TVn och slumra lite. Klockan är ju trots allt halv sex! :O

Design

Idag har jag spenderat min dag med att försöka få till en bra design på denna förgrömmade sida. Hur det har gått får väl någon annan avgör. Skoj är det iaf!

Appropå design så har jag faktiskt kikat på tapetprover till min och pärs nya lägenhet. Fint ska det bli, och kosta kommer det göra.

Nu ska vi kika på en slumra-in-film!

Natti

RSS 2.0